Bureau

Terug

Nijeboer-Hage Technisch adviseurs is in augustus 2007 opgericht door Ludolf Hage en Edwin Nijeboer, beiden hebben meer dan tien jaar ervaring bij grotere adviesbureaus voor installatietechniek.

De reden om iets nieuws te beginnen, kwam voort uit een eigen visie op het vakgebied en de wil om vanuit deze visie zaken anders aan te pakken. 'Anders' wil in dit verband zeggen, een andere rol in het proces vervullen dan men vanuit de historie gewend is van een adviesbureau.

Bij adviesbureaus draait het veelal om de engineering en de technische kennis die hiervoor nodig is. Echter, er is meer nodig dan een gedegen technische kennis om tot een goed eindproduct te komen. Vooral kennis van het gehele bouwproces alsmede de wil en de kunde om dit proces integraal te overzien, om daarmee verder dan het eigen vakgebied te kijken en mee te denken met de overige ontwerppartners.

Buiten het vakgebied meedenken geldt niet alleen in de breedte, maar vooral ook in de diepte. Meedenken met gebruikers, opdrachtgevers, investeerders of met de aannemer die het moet gaan maken.

Vanuit deze filosofie worden projecten bij Nijeboer-Hage Technisch adviseurs benaderd, waarbij de ervaring leert dat elk project een andere invulling vraagt. Een open communicatie en onderling respect zijn de basisingrediënten van een succesvol project.